Chicky Clinics

Vraag

Chicky Clinics organiseert clinics voor vrouwen in extreme sports, zoals kitesurfen, wakeboarden, skateboarden en snowboarden. Chicky Clinics had een Wordpress website, maar deze was moeilijk te beheren. Ook was er geen koppeling tussen clinics, deelnemers en foto's na afloop van de clinic. Verder wilde Chicky Clinics een webshop voor de verkoop van sportgerelateerde artikelen.

Antwoord

De website van Chicky Clinics is maatwerk. Chicky Clinics kan eenvoudig content toevoegen, waaronder hun tweetalige blog. Er kwam een apart inschrijfsysteem waarvan de gegevens makkelijk zijn te exporteren, zodat deelnemers van een clinic in één keer gemaild kunnen worden. Via het nieuwsbriefsysteem (HTML e-mails) krijgen belangstellenden een nieuwsbrief in de huisstijl van Chicky Clinics.

Een op maat gemaakt webshop is duur. Daarom koos Markant voor de open source webshop van Magento. Markant heeft deze volledig geconfigureerd, zodat Chicky Clinics er direct mee aan de slag kon. Klanten kunnen eenvoudig afrekenen met iDeal of bankoverschrijving.


Bekijk website


Tags: Content Management Systeem, Meertalig, iDeal betaling, Zoekmachine optimalisatie (SEO), Statistieken, Webapplicatie