Over Markant IT

Wat is Markant IT? Markant IT is een fullservice internetbureau, dat niet alleen websites en webshops bouwt, maar ook IT-ondersteuning biedt aan bedrijven. Markant IT is verder dat je met één persoon samenwerkt, die altijd goed bereikbaar is en snel antwoord heeft op je vragen. Markant IT is bovendien dat je precies weet wat je kunt verwachten. Vooraf is duidelijk wat het werk gaat kosten. Geen onverwachte meerwerkposten dus!

Als de vraag voor jou hoge prioriteit heeft, heeft het ook voor Markant IT hoge prioriteit. We ondernemen snel actie om de oplossing te realiseren. Markant IT is onafhankelijk van webhosters en leveranciers en geeft dus ook onafhankelijk advies.

Markant IT is de persoonlijke benadering. Je weet met wie je van doen hebt, je weet wat je aan ons hebt.

Marc van Gils

Marc van Gils is behalve IT'er ook bedrijfskundige. Door zijn studies Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Utrecht en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam beschikt Marc naast zijn technische kennis over kennis van bedrijfsprocessen en bedrijfsbelangen. Zijn focus ligt niet alleen op technologie, maar op de organisatie als geheel.

Walter van Gils

Walter van Gils is sinds 1980 actief in de IT-wereld van overheid, banken en verzekeringsmaatschappijen. Hij heeft daarbij zowel systeem- als applicatiesoftware ontwikkeld en deze uitgevoerd en gemanaged als projectleider op platforms als IBM-Mainframe, AS400, RS6000, P-series, Tandem, P7000, LSX, Digital, HP en PC/Lan. Daarnaast zet hij zich in als docent informatica bij meerdere opleidingsinstituten.